Agenda

Ondernemers met elkaar in contact brengen is één van de speerpunten van de Ondernemersvereniging Winsum. Het is leuk om activiteiten te organiseren die het mogelijk maken om op informele wijze met elkaar om te gaan. Op deze pagina brengen wij jullie op de hoogte van de meest recente activiteiten. 

Lees verder

11 maart 2019 - Ledenvergadering


Voorafgaand aan de lezing van Ben vindt om 19.30 in De Hoogte de algemene ledenvergadering plaats.

Lees verder

8 januari 2019 - Nieuwjaarsbijeenkomst


Verdere informatie volgt nog...

Lees verder

18 oktober 2018 - Ondernemersbeurs - Tent Boogplein


Verdere informatie volgt nog...

Lees verder

26 mei 2018 - Opening Toeristisch seizoen - Winsumer Highland Games


De kogel is door de kerk. 

Zaterdag 26 mei zal de eerste editie van de spectaculaire Winsumer Highland Games plaats gaan vinden. De bedoeling is dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zal worden die de start zal inluiden van het toeristisch seizoen

Lees verder

15 mei 2018 - Jaavergadering + Thema-avond AVG

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering wordt teruggekeken op het afgelopen jaar, maar vooral de plannen en begroting voor komend jaar aan u gepresenteerd. De agenda ontvangt u ongeveer 2 weken voor aanvang van de vergadering. Wilt u nog agendapunten inbrengen, dan kunt u deze mailen naar: info@ovwwinsum.nl 

Informatief wordt er na de ledenvergadering uitleg/toelichting gegeven over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Lees verder

15 maart 2018 - Infobijeenkomst werkzaamheden 2018 voor bedrijfsleven

Groningen krijgt dit jaar te maken met diverse grote werkzaamheden aan wegen en spoor. Tijdens de infobijeenkomst wordt het bedrijfsleven en alle andere betrokken partijen geïnformeerd over de planning en de impact van de werkzaamheden in 2018.  

Lees verder

13 maart 2018 - Bedrijfsbezoek Koop Landbouw


De kernactiviteiten van Koop Landbouw bestaan met name uit het zaaien, oogsten en verwerken van agrarische producten zoals: uien, aardappelen, suikerbieten, granen en peen. Deze laatste is beter bekend onder de naam "Waddenpeen". Dit product geniet in Nederland en daar buiten een groot aanzien als het aankomt op kwaliteit.

Lees verder

9 januari 2018 - Nieuwjaarsreceptie


Op maandag 9 januari vindt de Nieuwsjaarsreceptie wederom plaats in Garnwerd aan Zee. Dit jaar met onder andere de verkiezing van de Ondernemer van het jaar uit Winsum en de aanwezigheid van een cabaretgroep. 

Lees verder

7 & 8 november 2017 - Promotiedagen Noord-Nederland

Wat mogen we blij zijn met een groot en actief ondernemersbestand in onze gemeente. Een grote verscheidenheid aan gemotiveerde vakmensen die met hun passie en gedrevenheid kleur geven aan de gemeente Winsum.

Lees verder

4 oktober 2017 - Info avond voortgang Centrumplan

Aanstaande woensdag 4 oktober is er een info avond voor alle ondernemers die geïnteresseerd zijn in de voortgang van het centrumplan. Deze avond wordt gehouden in de Hoogte en begint om 20.00 uur. 

Lees verder

26 juni 2017 - Ledenvergadering: Leer elkaar goed kennen, speel Het Interessante Vragen Spel

Het Interessante Vragen Spel 
Bezig zijn met een spel en tegelijkertijd leren, reflecteren, brainstormen en inspiratie doen? 

Lees verder

26 juni 2017 - Inloopbijeenkomst stedenbouwkundig plan (Centrumplan)

Er is een stedenbouwkundig plan gemaakt, waarin zeg maar de directe omgeving van het centrumplan is beschreven en aangegeven is wat er allemaal wordt veranderd. Dit moet vastgesteld worden door de politiek. Er zal in het gemeentehuis een inloopbijeenkomst voor het stedenbouwkundig plan plaatsvinden.

Lees verder

14 juni 2017 - Tweede bijeenkomst Totaalplan toerisme

Er wordt hard gewerkt aan een specifiek voor Winsum ontworpen totaalplan toerisme. De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest en de tweede staat gepland. 
Zorg dat je erbij bent als je belanghebbende bent!

Lees verder

22 mei 2017 - Avond met Economic Board

Voor als u er met de bank niet uitkomt

Lees verder

20 maart 2017 - Bijeenkomst ontwikkelingen Boogplein

Aanstaande maandag 20 maart vindt er om 20.00 uur een bijeenkomst plaats voor alle ondernemers (lid en geen lid) in de Hoogte. Het is erg belangrijk dat u als ondernemer erbij bent deze avond.

Lees verder

18 januari 2017 - Bezoek Dierenkliniek Winsum

Tegenwoordig is er heel veel mogelijk op het gebied van het behandelen van dieren. Dierenkliniek Winsum loopt voorop binnen de diergeneeskunde en daar zijn we erg trots op!
Slechts weinig mensen weten echter wat er allemaal mogelijk is en hoe het er aan toe gaat achter de schermen.

De dierenartsen en assistentes van Dierenkliniek Winsum nodigen u daarom van harte uit om een kijkje te nemen achter de schermen.

Lees verder

9 januari 2017 - Nieuwjaarsreceptie

Op 9 januari 2017 hebben we de zalen van Garnwerd aan Zee weer gereserveerd voor onze nieuwjaarsreceptie.

Lees verder

22 november 2016 - Ondernemersspel

Belangrijke datum om alvast te noteren, het is de moeite waard om te komen.

Lees verder

8 & 9 november 2016 - Noordelijke Promotiedagen

Een gezamenlijk initiatief van Gemeente Winsum en OVW. We gaan als groep en hebben een eigen Plein met eigen catering enzovoorts. De plaats is reeds gereserveerd, een mooie plaats, Plein Winsum, direct naast het Plein Bedum.

Lees verder

25 oktober 2016 - Informatie Event Top Installatiegroep

Top Installatiegroep nodigt u van harte uit voor haar Informatie Event. Een avond die in het teken staat van OBO, no nonsense en duurzaamheid.

Lees verder

11 - 12 - 13 oktober 2016 - Bijeenkomst Crowdfunding in de Crowdfunding Week

Tijdens Crowdfunding Week heeft u de kans om alles te leren over crowdfunding voor groeifinanciering. Toonaangevende experts delen strategieën, tips and tricks die het succes van campagnes bepalen.

Lees verder

5 oktober 2016 - Bezichtiging Dierenkliniek Winsum

De dierenkliniek heeft zich ook aangesloten bij de ondernemersvereniging en wil gelijk iets doen voor de leden.

Lees verder

22 september 2016 - Ondernemersavond

Deze avond staat compleet in het teken van het visierapport (visieontwikkeling voor heel ondernemend Winsum) welke is aangeboden aan het college. 

Lees verder

18 April 2016 - Bijeenkomst mogelijkheden financiering

Op maandag 18 april wordt er een zeer boeiende avond georganiseerd over de mogelijkheden van financiering. Iedereen weet dat de wereld van de financiering totaal veranderd is.

Op maandag 18 april wordt er een zeer boeiende avond georganiseerd over de mogelijkheden van financiering. Iedereen weet dat de wereld van de financiering totaal veranderd is. De banken waren het grote middelpunt van de financieringen in het verleden, maar dat is allang niet meer zo. Private investeerders en crowdfunding nemen die posities duidelijk over. Welke ondernemer zit nu niet met investeringsplannen waar financiering voor nodig is. Het kan nog steeds! Denk niet dat het onmogelijk is om plannen te realiseren. Het is dan ook een must om deze avond als ondernemer te bezoeken.

Lees verder

18 januari 2016 - Nieuwjaarsreceptie

De Ondernemersvereniging Winsum organiseert een nieuwjaarsreceptie. Deze zal plaatsvinden op maandag 18 januari in Garnwerd aan zee.

Lees verder

24 December 2015 - Kerstborrel

De Ondernemersvereniging Winsum zal samen met het koopcentrum een Kerstborrel organiseren. Deze zal plaatsvinden op donderdag 24 december in Café J&A.

Lees verder

24 November 2015 - Algemene ledenvergadering: "Maak van iedere klant een fan"

De Algemene ledenvergadering vindt dinsdagavond 24 november plaats. Echter zal deze avond niet alleen in het teken staan van de vergadering; de firma K.L.I.K. company verzorgt voor ons een interessante avond met als thema: "Maak van iedere klant een fan"

Lees verder

17 oktober 2015 - FC Groningen - Willem II

Lees verder

20 april 2015 - Netwerkbijeenkomst Veranderingen in het arbeidsrecht

Er wordt op maandag 20 april een zeer informatieve netwerkbijeenkomst georganiseerd. Deze zal gericht zijn op de veranderingen die per 1 juli worden doorgevoerd in het arbeidsrecht.

Er wordt op maandag 20 april een zeer informatieve netwerkbijeenkomst georganiseerd. Deze zal gericht zijn op de veranderingen die per 1 juli worden doorgevoerd in het arbeidsrecht. De netwerkbijeenkomst zal deze avond ingeleid worden door Gerard Berghuis, hij is arbeidsrecht deskundige. De netwerkbijeenkomst zal plaatsvinden bij Marenland recreatie, Winsumerdiep 6 te Winsum. 

Lees verder

10 maart 2015 - Informatieavond verbeteren internetvoorzieningen platteland

Al geruime tijd wordt gesproken over het verbeteren van de internetvoorzieningen op het platteland van de provincie Groningen.

Al geruime tijd wordt gesproken over het verbeteren van de internetvoorzieningen op het platteland van de provincie Groningen. De aanwezigheid van breedband-internet is niet alleen belangrijk als vestigingsfactor voor het bedrijfsleven, maar ook voor de inwoners is dat gezien bijvoorbeeld de ontwikkelingen in het onderwijs en de zorgsector van groot belang. De gemeenten op het Hoogeland willen door een gezamenlijke aanpak breedband voor alle bedrijven en burgers binnen bereik brengen.