Geslaagd bezoek aan Just in Case

De koffie stond al klaar toen de belangstellenden het pand Just in Case aan de Eenrumerweg 8 in Baflo betraden. Tien leden van de Ondernemersvereniging Winsum brachten maandagavond 22 juni 2015 een bezoek aan Just in Case, de allround maatwerkleverancier op het gebied van flightcase-kofferbouw, interieurbouw en bedrijfswageninrichting. 

Te midden van het machinepark had men een presenteerruimte gecreëerd met daar omheen een aantal kant en klare producten die zij maken als maatwerkleverancier. Gedurende de presentatie, gegeven door Arjan Kock, kwamen deze producten met tekst en uitleg naar voren, maar werd er ook stilgestaan bij de geschiedenis, het personeel en het machinepark. 

 De gebroeders Hans en Arjan Kock zien samen met drie personeelsleden de kans om de noordelijke markt te voorzien van maatwerk op het gebied van Flight cases, Interieurbouw en Bedrijfswageninrichting. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Just in Case Flightcases voor transportkoffers, groot en klein. Maar ook voor kwetsbare artikelen. Just in Case Interieurbouw voor onder andere balies, kasten, keukens en werkplekinrichtingen. Just in Case Bedrijfswageninrichting voor de complete inrichting van de bestelwagen. Van aluminium stellingen en ladebodems tot en met oprij-platen onder de vloer en zaken als omvormers, signaalverlichting en vastzetsystemen. 

Uit de vele gestelde vragen bleek de toegevoegde waarde van een ondernemersbijeenkomst als deze. Zaken als inkoop, markt- en klantbenadering, bruikbaarheid van reclame kwamen aan de orde. Allemaal onderwerpen waarover het zinvol is eens met anderen van gedachten te wisselen.

Na afloop van de presentatie en vragenronde was er nog ruimte om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Waarna een ieder met een ervaring rijker, en een gezellige avond achter de rug, huiswaarts keerde.

maandag 21 september 2015