Ondernemersplatform

Het ondernemersplatform wil de belangen van alle ondernemers in de gemeente Winsum vertegenwoordigen. Het platform is daarmee de gezamenlijke spreekbuis van alle ondernemers. Het ondernemersplatform is in 2008 opgericht door de ondernemersverenigingen van de gemeente Winsum. Vanuit elke ondernemersvereniging zijn twee leden vertegenwoordigd in dit platform. In 2014 besloten de ondernemersverenigingen een doorstart te maken naar een platform dat fungeert als professionele gesprekspartner van de gemeente. Onderaan deze pagina vindt u het verslag van de vergadering, waarin dit aan de orde kwam. Daarvoor moeten meer verschillende soorten ondernemers vertegenwoordigd zijn in het platform, en het platform moet meer status en professionaliteit krijgen. Organisaties als LTO Noord, de ZZP-ers en de Recreatieondernemers worden uitgenodigd om in het ondernemersplatform plaats te nemen.

Eén van de zaken waar het platform nu aan werkt, is het vinden van een onafhankelijke voorzitter.

Bent u de nieuwe voorzitter van het Ondernemersplatform?

Het Ondernemersplatform in de gemeente Winsum zoekt een:

ONAFHANKELIJK VOORZITTER


We staan voor de uitdaging om de vertegenwoordiging van de ondernemers in de gemeente sterker en professioneler te maken. Bent u of kent u iemand die daarin een rol kan spelen?


Wat zoeken wij?

Iemand die:
Affiniteit heeft met het ondernemerschap
Het leuk vindt om namens ondernemers het woord te voeren, hun belangen te behartigen en te overleggen met de lokale overheid
Eventueel al contacten heeft in die wereld
Het boegbeeld wil zijn van ondernemend Winsum
Géén ondernemen in de gemeente Winsum is
Wél ondernemend is
Tijd heeft om deze (onbezoldigde) taak uit te voeren
Onafhankelijk is

Bent u of kent u iemand die geschikt is om de nieuwe voorzitter van het Ondernemersplatform te zijn? Neem dan contact op met de heer Henk Sok, voorzitter van de Ondernemersvereniging gemeente Winsum en voorlopig vertegenwoordiger van het platform. Mail naar h.sok@topinstallatiegroep.nl of bel 06-20846382.

vrijdag 27 november 2015

woensdag 9 september 2015